Wato 490 sloep (6 pers.)


Wilt u comfortabel en luxe uit varen? Dan kunt u bij ons bedrijf in Friesland Sloepverhuur bootverhuur Wester watersport er voor kiezen een sloep te huren. De comfortabele Wato 490 sloep is geschikt voor 6 personen. Bij veranderlijk weer is de deze gedeeltelijk te overkappen. De comfortabele Wato 490 sloep is uitermate geschikt voor jonge gezinnen en voor mensen op leeftijd. Ze bieden ruimte voor een gezelschap tot en met maximaal zes personen. De sloep heeft een ruime kuip waar u heerlijk van Nationaal Park De Alde Feanen kunt genieten.

De sloep voor verhuur is gebouwd van polyester. Is 4.90 meter lang en 1,50 meter breed. De Wato 490 sloep is uitgevoerd met een Yamaha twee cilinder 8 pk viertakt benzine buitenboord motor. Het verbruik van deze motor ligt op ongeveer 1 liter per uur wanneer men rustig vaart. Ook is er een 12 volt aansluiting aanwezig voor de koelbox. De sloep is stabiel, koersvast, gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen. Ook voor diegene met weinig of geen ervaring op het water. Een fijne boot voor lange dagtochten in Friesland. Op-en-neer naar Grou, Drachten, Leeuwarden of zelfs Sneek ligt binnen de mogelijkheden.

Gasten die ons een luxe sloep huren krijgen een waterkaart mee van de omgeving. De omgeving van Eernewoude, Earnewald, nationaal park De Oude Venen of “De Alde Feanen”. Een uitgebreide waterkaart Friesland, Fryslan kunt u in onze watersportshop kopen.

 

Honden zijn in onze boten toegestaan, hiervoor wordt € 10,00 toeslag per huurperiode berekend.

 

Alle prijzen zijn exclusief brandstof.

Wato 490 sloep (6 pers.) reserveren: