Tankstation sloepverhuur bootverhuur Wester Watersport


Het tankstation aan het het water van It Wiid In Eernewoude (Earnewald) is de basis van dit bedrijf. Gjalt Wester senior starte in 1930 dit familiebedrijf met de verkoop van brandstof voor boten en auto’s en de verhuur van bootjes. Het verkooppunt ligt in het noorden van Nederland in Nationaal Park De Oude Venen (Alde Feanen). Dit schitterende Nationaal Park is gelegen tussen Leeuwarden en Drachten in het hart van Friesland (Fryslan).  Er zijn brandstof pompen voor auto’s aan de straatkant. En voor boten aan de waterkant.

 

Tankstation Waterkant – Altijd verse brandstoffen!

 

Aan de waterkant zijn de volgende brandstoffen te koop: Diesel B0 HVO 7, gtl diesel, Blauwe diesel (ook wel Ssynfuel of HVO 100 genoemd) Euro 95 E10 super plus 98 ongelood E5 en 2-takt mix mengsmering. De producten aan de waterzijde en aan de straatzijde komen uit dezelfde tanks. Dit heeft als grote voordeel dat het tankstation voor boten en losse tankjes voor buitenboordmotoren over verse brandstoffen kunnen beschikken omdat de producten regelmatig gerouleerd worden. Dat betekend dat er ook in de winter minimaal 1 keer in de 2 weken verse brandstof geleverd wordt. Tegen 2 keer per week in het hoogseizoen. De kans op diesel bacterie is hierdoor veel kleiner. Ook omdat de tanks ondergronds liggen, is er minder kans op condens. Ook hier kunt u voordelig goedkoper bunkeren met korting. Tot wel 12 cent per liter. Deze korting is vanaf de pompprijs, die lager ligt dan de landelijke advies verkoop prijs.

 

Volgens een kortingsstaffel

 

De korting voor goedkope brandstof geldt alleen als u contant, of met bank of giro betaald. Daarnaast verkopen wij ook  olie, smeerolie, gasvullingen en gas producten. Meer dan 20 soorten gasflessen: Propaan, DIN 5kg, Bp light flessen, lichtgewicht gasfles, camping gas en wegwerp campingaz vulling.

 

Openingstijden shop en het bunkerstation aan het water.

 

Tankstation straatzijde Tankautomaat

 

Het tankpunt aan de straatkant is een selfservice pompstation. De bediening van de tank automaat is gemakkelijk en snel. Hier kunt u goedkoop brandstof tanken. Met korting op diesel euro 95 E10 benzine en super plus 98 E5. U kunt hier tanken met de auto. Of in een jerrycan tankje. Betalen kan met: bank / giropas, en Travel card of Multi tank card. Maar ook met een buitenlandse bankpas.

 

Openingstijden tankautomaat straatzijde: 24 uur per dag geopend 7 dagen in de week.